Startups verdienen een bijzondere aanpak. Als kersverse ondernemers hebben ze vaak te maken met een beperkt budget,  maar juist deze groep heeft meestal veel vragen en kan wel wat bedrijfsadvies gebruiken. Bij Dijksterhuis houden we hier rekening mee en bieden we speciale ondersteuning aan startups om ze een vliegende start te geven in de ondernemerswereld. 

Startups: ondernemingen van de toekomst

Als startup ben je de ondernemer van morgen. Daarom wil Dijksterhuis jou graag extra steunen in deze cruciale fase van jouw bedrijf. Heb je vragen over de juiste ondernemingsvorm? Wil je weten wanneer je belastingaangifte moet doen? Zoek je informatie over investeringsaftrek? Of wil je advies over de inrichting van je administratie? Je kunt met al je ondernemersvragen bij ons terecht!

Speciale tarieven voor startups

Bij Dijksterhuis profiteer je als startup van speciale tarieven in de eerste twee jaar van je onderneming. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je slechts aan twee voorwaarden te voldoen:

  1. Je bent korter dan twee jaar bezig met je onderneming;
  2. Je bent écht aan het ondernemen.

We begrijpen dat het opstarten van een bedrijf uitdagend kan zijn, daarom schatten we in wat de normale kosten zouden zijn en die delen we door de helft. Voor de rest heb je geen contractuele verplichtingen. Je blijft twee jaar klant en na die tijd bepaal je zelf of je bij ons blijft.

Waarom wij dit doen? Omdat we geloven in onszelf én in het bouwen van een lange termijnrelatie met onze klanten. We doen graag ons best om ervoor te zorgen dat je bij ons wilt blijven als klant. We zetten ons graag in om jouw startup te zien groeien en bloeien!

Abonnement voor startups

Als startup kun je bij Dijksterhuis ook kiezen voor een abonnement. Voor een vast bedrag per jaar mag je ons onbeperkt bellen voor adviesgesprekjes van maximaal 10 minuten. Op die manier kunnen we je snel verder helpen en hoef je niet de hele dag op zoek naar informatie op internet die misschien niet up-to-date is. Zo kun je snel weer focussen op jouw business.

Ook plannen voor een startup?

We zijn ontzettend benieuwd naar je plannen en ideeën! Bel ons op, maak een afspraak en kom een keer langs. Misschien kunnen wij ook jou verder helpen met onze expertise en ondersteuning. Als partner in jouw ondernemersavontuur staan we klaar om je te begeleiden en te adviseren, zodat jouw startup een succesvolle toekomst tegemoet gaat!