Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor

Voor ondernemers die vooruit willen

Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor bestaat al meer dan 25 jaar. Op onze drie vestigingen in Breda, Roosendaal en Oosterhout werken in totaal 20 medewerkers. Wij zijn er voor ondernemers die vooruit willen en daar écht bij geholpen willen worden. We bieden een luisterend oor en geven praktisch advies, uiteraard altijd binnen de wettelijke kaders.

Persoonlijke aanpak

Als klant bij Dijksterhuis krijgt u een vast aanspreekpunt. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt. Omdat we een platte organisatie hebben, kennen onze medewerkers vrijwel alle klanten en heerst er een soort familiegevoel. Investeren in onze medewerkers vinden wij heel belangrijk. Dat doen we door middel van training en door te zorgen voor een goede werkomgeving. We zijn er trots op dat we medewerkers voor lange tijd aan ons weten te binden. Dat zien we als bewijs dat onze persoonlijke aanpak écht werkt.

Veel kennis onder één dak

Bij Dijksterhuis werken accountants, administratief medewerkers, fiscalisten, human resource-medewerkers en financiële planners. Heeft u behoefte aan een ander specialisme? Dan zijn er diverse partijen binnen ons netwerk naar wie we u vrijblijvend kunnen doorverwijzen.

Samenwerken op allerlei manieren

Steeds meer klanten kiezen ervoor hun gehele financiële administratie en rapportage aan ons uit te besteden. Begrijpelijk, want hierdoor hoeven ze minder te investeren in mensen en IT-oplossingen. Bovendien is samenwerken op afstand steeds makkelijker dankzij verregaande automatisering. Wij werken met de nieuwste software van o.a. Exact Online, Visionplanner, Nextens en NMBRS. U hoeft alleen nog maar uw administratie in te scannen en wij doen de rest.

 

U mag kiezen!

Uiteraard zijn ook andere samenwerkingsvormen mogelijk. Levert u liever al uw bonnen in een ordner bij ons aan? Geen probleem. Of doet u zelf de administratie en wilt u ons laten meekijken? Ook dat kan.

Vaste prijzen, heldere afspraken

Voor onze klanten waarvan de werkzaamheden goed zijn in te schatten hanteren we vaste prijzen en werken we met heldere afspraken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wel zo prettig.