Financiële planning

Helder inzicht in uw situatie met ons financieel advies

Wat als u (eerder) stopt met werken? Heeft u dan voldoende geld om te doen wat u wilt? En stel dat u plotseling komt te overlijden? Moeten uw nabestaanden zich dan zorgen maken? Dit zijn belangrijke vragen waar een professionele financieel adviseur antwoord op geeft. Onze ervaren financiële planners staan voor u klaar om samen met u een gedegen financieel plan te maken dat u in staat stelt uw doelen te realiseren en uw financiële toekomst veilig te stellen. Zo weet u exact waar u eventueel nog moet bijsturen.

De toegevoegde waarde van een financiële planning

Bij het opstellen van een financiële planning beginnen we met een grondige inventarisatie van uw wensen en doelstellingen. We gaan samen met u op zoek naar antwoorden op essentiële vragen, zoals: wanneer wilt u stoppen met werken? Heeft u genoeg middelen om uw wensen te verwezenlijken? Wat gebeurt er in geval van plotseling overlijden, werkloosheid of de verkoop van uw onderneming?

Een compleet financieel plan

Met behulp van verschillende scenario's tonen onze onafhankelijke financiële adviseurs u de financiële impact van bepaalde gebeurtenissen. Hierbij krijgt u een compleet overzicht van uw financiële situatie en beoordelen wij of deze voldoet aan uw gewenste levensstijl en toekomstplannen. Op basis van van deze scenario's kunnen we vervolgens inventariseren of er mogelijke wijzigingen nodig zijn om uw financiële toekomst veilig te stellen.

De voordelen van een financiële planning

Een op maat gemaakt financieel plan biedt u helder inzicht in uw financiële situatie. U krijgt duidelijkheid over eventuele risico's en krijgt praktische adviezen om deze te verlagen. Met een financieel plan weet u precies wat u moet doen om uw dromen te verwezenlijken en uw financiële gemoedsrust te waarborgen.

Wilt u meer inzicht in uw persoonlijke financiële situatie? Aarzel dan niet en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Onze experts staan voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen. Zo helpt Dijksterhuis u bij het creëren van financiële rust en zekerheid.