Salarisadministratie en HR-ondersteuning

Wij ondersteunen bij salarisadministratie en HR-taken voor ondernemers:

 

Bij Dijksterhuis begrijpen we het belang van nauwkeurige salarisverwerking en personeelsmanagement. Een fout is snel gemaakt, met alle mogelijk vervelende gevolgen van dien. Onze vakkundige salarisadministrateurs kennen alle ins & outs en staan klaar om u te ondersteunen bij deze cruciale taken.

Salarisadministratie en HR-taken uitbesteden

Met ons geavanceerde online salarissysteem wordt samenwerken steeds makkelijker. We werken met de salarissoftware van Nmbrs, waarin vele mogelijkheden zijn. U heeft de flexibiliteit om te bepalen wat u zelf wilt blijven doen en wat u liever aan ons uitbesteedt. Of het nu gaat om het verwerken van gewerkte uren van oproepkrachten, vakantiedagen, verwerken van ziekmeldingen, aanvragen bij het UWV verzorgen of het volledig uitbestedden van uw salarisadministratie en HR-taken, wij passen ons aan uw wensen aan.

Wijzigende wet- en regelgeving en CAO's

Door wijzigingen in de wet- en regelgeving komt er heel wat kijken bij een correcte verwerking van de salarissen, maar daarnaast ook de HR-taken. Denk ook aan een CAO waar u als ondernemer met werknemers verplicht tot bent om u aan te houden. Elke CAO is verschillend en kan tevens ook wijzigen. Graag willen wij ervoor zorgen dat u bezig kan zijn met uw ondernemerschap. 

Professionele HR-ondersteuning en advies

U kunt bij ons niet alleen terecht voor salarisadministratie, maar ook voor HR-ondersteuning en -advies. Van het opmaken van arbeidsovereenkomsten tot het adviseren omtrent personeel of het verzorgen van een subsidieaanvraag, onze ervaren adviseurs staan voor u klaar. 

Vertrouw op onze expertise

Bij Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor bieden we een allesomvattende aanpak die niet alleen uw financiële behoeften adresseert, maar ook uw HR-processen optimaliseert en uw bedrijf klaarstoomt voor de uitdagingen van de moderne zakelijke wereld. Laat ons uw betrouwbare partner zijn, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op uw financiële en fiscale zaken. 

Wilt u meer weten over onze professionele diensten op het gebied van salarisadministratie en HR-ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.