Salarisadministratie, verloningen en personeelsmanagement

Wij nemen u het werk graag uit handen

Salarisadministratie is een vak apart. Een fout is snel gemaakt, met alle gevolgen van dien. Onze vakkundige salarisadministrateurs kennen alle ins & outs en helpen u er graag bij!

Salarisadministratie

Met ons online salarissysteem wordt slim en efficiënt samenwerken een fluitje van een cent. U beslist wat u uit handen geeft en wat u zelf blijft doen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen zelf de gewerkte uren, vakantiedagen en planning te verwerken. Liever alles uitbesteden? Ook dat is mogelijk.

Verloningen

De wetgeving rondom verloningen verandert regelmatig. De kans dat u een fout maakt is niet ondenkbaar en voordat u het weet heeft u te maken met correcties, nabetalingen of boetes. U voorkomt een hoop problemen door het werk uit te besteden aan een expert. Onze gediplomeerde salarisadministrateurs staan graag voor u klaar.

Personeelsmanagement

Ook voor personeelsgerelateerde zaken kunt u bij ons terecht. Denk aan opmaken van arbeidscontracten, het voeren van evaluatiegesprekken of het assisteren bij een arbeidsconflict. Bent u onverhoopt betrokken bij een juridisch geschil? Dan kunnen we u doorverwijzen naar een van de arbeidsjuristen in ons netwerk.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?