Accountancy

Uw bedrijf financieel gezond krijgen én houden

Uw jaarrekening bevat waardevolle informatie, die kan helpen uw bedrijf financieel gezond te krijgen én te houden. Wij zien de jaarrekening dan ook niet als doel, maar als resultaat. En daar staan we graag even samen met u bij stil.

Accountancy: de cijfertjes

Accountancy heeft te maken met externe verslaggeving. De cijfertjes van de jaarrekening dus. Als ondernemer moet u een balans en verlies- & winstrekening opstellen die voldoen aan de wet- en regelgeving. Maar minstens zo belangrijk is het dat u deze financiële overzichten goed kunt lezen. Ze bieden u namelijk een schat aan informatie over uw onderneming.

Nieuwe doelen stellen

Wat betekenen al die posten op de balans en verlies- en winstrekening? Wij leggen onze klanten graag uit hoe het zit. De jaarrekening is voor ons dan ook geen doel, maar het resultaat van het afgelopen jaar. Het is belangrijk om daar minimaal een keer per jaar goed bij stil te staan. Wat ging goed, wat ging minder en hoe kunt u dat verbeteren? Zo biedt de jaarrekening aanknopingspunten om nieuwe doelen te stellen voor de komende jaren.

Meer informatie

Wilt u ook meer inzicht in de financiële situatie van uw onderneming? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?