Accountancy

Ons team van expert accountants staat voor u klaar

Bij Dijksterhuis begrijpen we dat uw jaarrekening waardevolle informatie bevat die essentieel is om uw bedrijf financieel gezond te krijgen én te houden. Onze expertise in accountancy richt zich onder andere op het controleren van jaarrekeningen, voor zowel grote instanties als kleine ondernemingen. 

Accountancy: uw jaarrekening nauwkeurig gecontroleerd

Accountancy heeft te maken met externe verslaggeving. De cijfers van de jaarrekening dus. Als ondernemer moet u een balans en verlies- & winstrekening opstellen die voldoen aan de wet- en regelgeving. Maar minstens zo belangrijk is het dat u deze financiële overzichten goed kunt lezen. Ze bieden u namelijk een schat aan informatie over uw onderneming.

Jaarrekening is meer dan cijfers

We zijn ervan overtuigd dat een jaarrekening veel meer is dan alleen cijfers op papier. Het biedt namelijk waardevolle inzichten in uw bedrijf en de prestaties gedurende het afgelopen jaar. Als betrouwbare partner gaan we graag een stap verder dan alleen het controleren van de cijfers. We helpen u de financiële overzichten te begrijpen, en geven u een helder inzicht in de financiële gezondheid van uw onderneming.

Samen vooruit kijken

De jaarrekening is voor ons geen eindstation, maar een startpunt voor verbetering. We staan dan ook graag samen met u stil bij de resultaten en kijken samen naar de toekomst. Welke doelen wilt u bereiken? Waar liggen kansen voor groei en optimalisatie? Door de aanknopingspunten uit de jaarrekening te benutten, stellen we samen met u nieuwe doelen op voor de komende jaren.

Wilt u ook meer inzicht in de financiële situatie van uw onderneming? Ons accountancy team staat voor u klaar om uw jaarrekening nauwkeurig te controleren en u te voorzien van waardevol advies. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we u kunnen helpen uw bedrijf naar nieuwe successen te brengen.