Medische specialisten en vrije beroepen

Geen omkijken naar de financiële aspecten van uw onderneming

Als medisch specialist of vrije beroeper heeft u het al druk genoeg met uw eigen werkzaamheden. U wilt zo min mogelijk omkijken hebben naar de financiële en fiscale aspecten van uw onderneming. Onze dienstverlening is daar volledig op ingericht.

Ontzorging

Tot onze klantenkring mogen wij vele medisch specialisten en overige vrije beroepers rekenen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u uw financiële en fiscale zaken gewoon goed geregeld wilt hebben, tegen eerlijke tarieven. ‘Ontzorgen’ is in onze dienstverlening dan ook het toverwoord.

Persoonlijke aandacht

Bij Dijksterhuis hechten wij sterk aan persoonlijke aandacht. We streven ernaar om minimaal een keer per jaar met u om tafel te gaan en te bespreken hoe het met uw onderneming gaat. Dat kost u maar een uurtje; een investering die zichzelf ruimschoots terugbetaalt!

Uw accountant als huisarts

Behalve onze persoonlijke aandacht waarderen klanten ons vooral om onze no-nonsense-aanpak. We zeggen waar het op staat en denken graag mee vooruit. Voor medisch specialisten en vrije beroepers zijn we dan ook een soort huisarts die tal van vragen kan oplossen. En blijkt dat u een specialist nodig heeft? Dan verwijzen we u graag naar een relatie in ons netwerk.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?