Financiële administratie

Uw financiële administratie volledig op orde

Geen enkele ondernemer is hetzelfde, elke ondernemer heeft unieke behoeften als het gaat om hun financiële administratie. Daarom bieden wij u de vrijheid om zelf te bepalen hoe het liefst met ons samenwerkt. Of u nu uw volledige administratie uit handen wilt geven of slechts een deel daarvan, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen op de manier die het beste bij uw bedrijf past. 

Wat houdt het uitbesteden van uw financiële administratie in?

Het uitbesteden van uw financiële administratie aan Dijksterhuis betekent dat u de verantwoordelijkheid voor uw boekhouding bij ons legt. Onze professionals nemen graag alle administratieve taken van u over, zoals het bijhouden van uw boekhouding, het inboeken van facturen, het indienen van belastingaangiften en het opstellen van jaarrekeningen. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een nauwkeurige administratie.

Profiteer van digitale administratie

Met behulp van diverse online tools maken we het samenwerken met uw accountant efficiënt, snel en eenvoudig. We beschikken over geavanceerde programmatuur en hebben de kennis en ervaring in huis om u optimaal te ondersteunen en adviseren. Zo profiteert u van een digitale administratie die uw bedrijfsprocessen stroomlijnt en u tijd bespaart.

Kies de samenwerking die bij u past

U heeft bij ons de keuze om uw financiële administratie volledig uit te besten of gedeeltelijk in eigen hand te houden. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen en behoeften, zodat u altijd de controle heeft over uw eigen administratie. Van enkel controle en advies, tot de volledige verantwoordelijkheid overdragen, wij zorgen voor een samenwerking die naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en ontdek hoe Dijksterhuis uw administratieve processen volledig optimaliseert.