Zaken doen over de grens

Een accountantskantoor waar we u volledig kunnen ontzorgen

Bij Dijksterhuis bieden we een uitgebreide reeks diensten die zijn ontworpen om internationale bedrijven te ondersteunen bij het beheer van hun financiën en human resources op een wereldwijde schaal. Met onze expertise trachten wij uw bedrijf te helpen groeien en floreren in de internationale zakelijke arena. 

Assurance verklaringen voor internationale bedrijven

Onze ervaren accountants staan klaar om u te voorzien van de assurance-opdrachten die van cruciaal belang zijn voor uw internationale bedrijf. Wij verstrekken gedegen accountantsverklaringen om de financiële betrouwbaarheid van uw geconsolideerde jaarrekeningen te bevestigen, zodat u het vertrouwen van aandeelhouders, investeerders en andere belanghebbenden behoudt, waar ter wereld uw activiteiten ook plaatsvinden.

Daarnaast verstrekken wij subsidieverklaringen voor internationale bedrijven die gebruik maken van subsidies en financiële steunprogramma's. Deze verklaringen voldoen aan de complexe compliance-eisen en bieden tegelijkertijd transparantie over de toewijzing van middelen. 

Als maatschappelijk verantwoord ondernemen een kernwaarde is voor uw internationale organisatie, kunnen wij duurzaamheidsverklaringen verstrekken om uw inzet voor milieu, sociale verantwoordelijkheid en governance te benadrukken. Zo kunt u uw wereldwijde inzet extra kenbaar maken. 

Salarisadministratie en HR-zaken voor internationale bedrijven

Het beheren van human resources op een wereldwijde schaal brengt unieke uitdagingen met zich mee. Onze uitgebreide HR-diensten omvatten:

  • Internationale salarisadministratie:
    Ons team is gespecialiseerd in het beheer van internationale salarisadministratie, waardoor u kunt voldoen aan de complexe regelgeving op het gebied van internationale belastingen en arbeidswetten, terwijl u tegelijkertijd efficiëntie en kostenbeheersing realiseert. 
  • Werving en selectie op mondiaal niveau:
    Als internationaal bedrijf heeft u een wereldwijd belang van het aantrekken van getalenteerde medewerkers. Onze experts kunnen u helpen bij het werven en selecteren van gekwalificeerd kandidaten, waar uw activiteiten zich ook bevinden. 
  • Internationaal HR-beleid en compliance:
    We ondersteunen internationale bedrijven bij het ontwikkelen van consistent HR-beleid en procedures die voldoen aan lokale arbeidswetten, die tegelijkertijd aansluiten op uw bedrijfsdoelstellingen. 

 

Due Diligence bij overnames

Een essentieel aspect van internationale bedrijfsuitbreiding is het overnemen van andere bedrijven. Dit is een complex proces, waarbij zorgvuldig onderzoek nodig is om risico's te minimaliseren en waarde te maximaliseren. Onze dienstverlening omvat daarom ook uitgebreide due diligence-procedures voor bedrijfsovernames. 

Bij het overnemen van een bedrijf is het cruciaal om een grondig boekenonderzoek uit te voeren, ook wel bekend als due diligence. Onze ervaren teams voeren gedetailleerde analyses uit van de financiële, juridische en operationele aspecten van het over te nemen bedrijf. Dit proces biedt u waardevolle inzichten in potentiële risico's, kansen en synergieën. 

Het boekenonderzoek stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en strategieën te ontwikkelen die de integratie van het overgenomen bedrijf soepel laten verlopen. Door deze grondige aanpak zorgen wij ervoor dat uw bedrijf stevig staat in de internationale zakelijke arena, met een solide basis voor groei en succes.

Onze uitgebreide diensten zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen succesvol te opereren in een steeds veranderende internationale zakelijke omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen bij het bereiken van financiële efficiëntie en groei.