Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf hebben hun eigen specifieke wensen en behoeften. Als Mkb accountant en belastingadviseur staan wij klaar om het mkb de aandacht te geven die het verdient. Onze uitgebreide dienstverlening is gericht op het helpen, adviseren en ontzorgen van ondernemers, waarbij we verder kijken dan alleen de cijfers.

Een compleet dienstenpakket voor het mkb

Bij Dijksterhuis kunt u als mkb’er terecht voor een breed scala aan accountancy en adviesdiensten, waaronder:

 • De administratie:
  We verzorgen nauwkeurig en efficiënt uw financiële administratie, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

 • Het samenstellen van de jaarrekening:
  Onze ervaren professionals stellen uw jaarrekening op, waarbij we niet alleen kijken naar het verleden, maar ook naar de toekomst van uw onderneming.

 • Verloningen van werknemers:
  Wij zorgen voor een accurate en tijdige verloning van uw werknemers, waarbij we rekening houden met de meest recente wet- en regelgeving. 

 • Personeelsadministratie en arbeidscontracten:
  Laat uw personeelsadministratie aan ons over, zodat u zich kunt richten op het leiden van uw bedrijf. We helpen ook bij het opstellen van arbeidscontracten. 

 • Personeelsbeleid:
  Onze experts adviseren u graag bij het ontwikkelen en implementeren van effectief personeelsbeleid, om het beste uit uw team te halen. 

 • Fiscaal-juridische zaken:
  Met onze uitgebreide kennis van fiscale en juridische zaken kunnen we u helpen om belastingtechnisch en juridisch compliant te blijven. 

 • De koop of verkoop van een onderneming:
  Bent u van plan om uw onderneming te verkopen of een andere onderneming te verwerven? Onze begeleiding verzekert u van een soepel proces.

Persoonlijk en betrokken advies

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren van cijfers. We voeren regelmatig gesprekken met onze klanten om hun bedrijf beter te begrijpen en hun doelstellingen inzichtelijk te maken. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak geven we advies dat aansluit bij uw specifieke situatie. Ons doel is om u te ondersteunen bij het behalen van uw ondernemingsdoelen om samen met u naar een succesvolle toekomst te streven.

Flexibele samenwerking

Bij Dijksterhuis geloven we in flexibele samenwerkingen. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming en uw voorkeuren, bepalen we de optimale manier van samenwerken. U kunt ervoor kiezen om de gehele administratie aan ons uit te besteden, maar u kunt ook bij ons terecht voor specifiek advies of ondersteuning.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw mkb accountancy en advies? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen, adviseren en ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming in goede handen is en dat u kunt bouwen aan een succesvolle toekomst.