Familiebedrijven

Uw directe aanspreekpunt bij financiële kwesties

Familiebedrijven vragen om een specifieke benadering. Want achter de cijfers van een familiebedrijf schuilen vaak persoonlijke motieven. Daarbij kan het familiebelang soms groter zijn dan het bedrijfsbelang.

Specifieke kwesties

Bedrijfsoverdracht en opvolging, investeren in de onderneming of vermogen opbouwen buiten de onderneming; stuk voor stuk kwesties die zich specifiek bij familiebedrijven voordoen. Bij Dijksterhuis weten we waar u over praat, want we mogen een groot aantal familiebedrijven tot onze klantenkring rekenen. Voor veel van die bedrijven zijn wij het financiële geweten en het directe aanspreekpunt bij financiële kwesties.

Accountant voor familiebedrijven

Onze klanten waarderen vooral onze eerlijkheid, integriteit en korte lijnen. We voelen ons betrokken en hebben feeling met familiegevoeligheden. Klanten kennen onze medewerkers persoonlijk en beschouwen ons soms zelfs als een soort familie.

Meer weten?

Als accountants en adviseurs zetten wij ons ook graag in voor uw familiebedrijf. Maak snel een afspraak en wij vertellen u uitgebreid over de mogelijkheden.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?