Familiebedrijven vragen om een specifieke benadering. Want achter de cijfers van een familiebedrijf schuilen vaak persoonlijke motieven. Daarbij kan het familiebelang soms groter zijn dan het bedrijfsbelang.

Expertise in familiebedrijven

Als ervaren dienstverlener voor familiebedrijven kennen we de specifieke uitdagingen waar u als familieondernemer mee te maken krijgt. het gaat daarbij vaak om complexe vraagstukken zoals bedrijfsoverdracht en opvolging, investeringen binnen of buiten de onderneming en het opbouwen van vermogen. Dijksterhuis mag aan groot aantal familiebedrijven tot haar klantenring rekenen, en voor velen zijn wij het financiële geweten en het directe aanspreekpunt bij belangrijke financiële kwesties. 

Accountant voor familiebedrijven

Onze klanten waarderen vooral onze eerlijkheid, integriteit en korte lijnen. Als familiebedrijf heeft u behoefte aan een partner die zich betrokken voelt en rekening houdt met familiegevoeligheden. Ons team voelt zich persoonlijk betrokken bij uw familieonderneming en we staan altijd klaar met deskundig advies en oplossingen die passen bij uw specifieke situatie. 

Bij Dijksterhuis zijn we meer dan alleen accountants. We zijn vertrouwde adviseurs en een sparringpartner die met u meedenkt over de toekomst van uw familiebedrijf. We kennen onze klanten persoonlijk en bouwen graag aan duurzame relaties. Voor velen van onze klanten zijn we niet alleen een dienstverlener, maar voelen we als een soort familie die altijd klaarstaat om te helpen.  

Ontdek onze familiegerichte aanpak

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw familiebedrijf begrijp en de specifieke uitdagingen in de branche kent? Als accountants en adviseurs zetten wij ons ook graag in voor uw familiebedrijf. Maak snel een afspraakafspraak en wij vertellen u uitgebreid over de mogelijkheden. Ontdek hoe onze familiegerichte aanpak uw onderneming kan versterken!