Als horecaondernemer begrijpt u als geen ander dat uw branche een vak apart is. U zoekt daarom een accountant met specialistische kennis van de horecasector. Onze accountants hebben volop expertise in huis op het gebied van horeca-accountancy. Onze horecaklanten bestaan voornamelijk uit de betere lunchrooms en restaurants. We spreken de taal en weten als geen ander waar het in de branche om draait. 

Inzicht in uw horecaonderneming

Onze specifieke kennis van de horeca stelt ons in staat om ervaringcijfers met u te delen, uiteraard zonder namen vrij te geven. Zo krijgt u een goed inzicht in hoe uw onderneming ervoor staat. Regelmatig gaan we met u in gesprek om te bespreken wat goed gaat en wat nog beter kan. We analyseren de omzet per medewerker en per tafel, en bekijken hoe de personeelskosten zich verhouden tot de omzet. Op basis van deze inzichten kunnen we samen met u doelgerichte beslissingen nemen om uw onderneming verder te laten groeien. 

Specifieke diensten voor de horecasector

Naast de reguliere financiële en fiscale aspecten waar horecaondernemers mee te maken krijgen, bieden we bij Dijksterhuis ook specifieke diensten voor de horecasector. Zo kunnen we bonnen inscannen en real-time verwerken, inclusief bonnen met verschillende btw-codes. Hierdoor voert u efficiënt de boekhouding en beschikt u altijd over de juiste cijfers. Ook kunnen we u ondersteunen bij vraagstukken die specifiek zijn voor de horeca, zoals het beoordelen van rendement per tafel, menu-engineering, en voorraadbeheer. 

Ontdek onze werkwijze

Spreekt onze gespecialiseerde aanpak u aan? Neem dan contact met ons op. We hebben een toegewijd team van horeca-accountants en experts die uw branche door en door kennen. We helpen u graag met al uw financiële en administratieve vraagstukken, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw horecaonderneming.