Horeca

Thuis in de horecabranche

De horeca is branche apart. Als horecaondernemer zoekt u daarom een accountant met specialistische kennis van de sector. Die is bij Dijksterhuis volop aanwezig. Onder onze horecaklanten bevinden zich voornamelijk de betere lunchrooms en restaurants. We spreken de taal en weten als geen ander waar het in de branche om draait.

Inzicht in uw onderneming

Dankzij onze horeca-expertise kunnen we ervaringscijfers delen, uiteraard zonder namen vrij te geven. Hiermee krijgt u een goed inzicht in hoe uw onderneming ervoor staat. Graag gaan wij regelmatig met u in gesprek. Wat gaat goed, wat kan beter? Is de omzet per medewerker op orde? Hoe zit het met de omzet per tafel? En hoe verhouden de personeelskosten zich in relatie met de omzet?

Diensten voor horecaondernemers

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle financiële en fiscale aspecten waar u als horecaondernemer mee te maken krijgt. Daarnaast bieden we ook specifieke diensten voor de horeca. We kunnen bijvoorbeeld bonnen inscannen en deze real-time verwerken. Ook de bonnen met verschillende btw-codes komen daarvoor in aanmerking. Zo voert u heel efficiënt de boekhouding en beschikt u continu over de juiste cijfers.

Spreekt onze werkwijze u aan?

Neem dan contact met ons op.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?