DGA's met meerdere BV's

Een accountantskantoor waar we u volledig kunnen ontzorgen

Bij Dijksterhuis begrijpen we de complexe financiële behoeften van directeur groot-aandeelhouders (DGA's) die meerdere BV's beheren, met inbegrip van de noodzaak van een effectieve holdingstructuur. Onze toegewijde experts op het gebied van financiële dienstverlening zijn er om u te helpen bij het maximaliseren en realiseren van uw financiële bedrijfsdoelstellingen. 

Holdingstructuur op maat

Een goed ontworpen holdingstructuur kan aanzienlijke voordelen bieden voor DGA's met meerdere BV's. Wij creëren een holding die uw activa beschermt, de belastingdruk vermindert en de financiële flexibiliteit vergroot. We werken samen met u om een op maat gemaakte holdingstructuur te ontwikkelen die perfect past bij uw bedrijfssituatie. Of u nu streeft naar fiscale optimalisatie, successieplanning, of het efficiënt beheren van uw vermogen, onze experts staan klaar om u te begeleiden.

Salarisadministratie voor DGA/Holdings

Als DGA met meerdere BV's en een holdingstructuur, is een nauwkeurig en fiscaal efficiënte salarisadministratie van cruciaal belang. Ons team van experts begrijpt de complexe regelgeving rondom DGA's en holdings, en kan u helpen bij het opzetten en beheren van een salarisadministratie die aan al uw wettelijke verplichtingen voldoet. We zorgen ervoor dat uw salarisstructuur in overeenstemming is met de geldende wetgeving en helpen u bij het maximaliseren van uw belastingvoordelen, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf. Zo heeft u geen omkijken naar uw salarisadministratie; wij zorgen voor het gehele salarisproces, van loonstroken tot verloningen. 

Naast salarisadministratie kunnen wij ook ondersteunen bij Human Resources. Zo kunnen wij ondersteunen bij het ontwikkelen van effectieve HR-beleidslijnen en procedures die de tevredenheid van medewerkers bevorderen, de naleving van arbeidswetten waarborgen en bijdragen aan een positieve werkomgeving.

Assurance verklaringen

Onze hooggekwalificeerde accountants staan klaar om u bij allerlei assurance opdrachten te ondersteunen. Denk hierbij aan een:

  • Beoordelingsverklaring:
    In situaties waarin een volledige accountantscontrole niet nodig is, kunnen we beoordelingsverklaringen verstrekken om de geloofwaardigheid van uw financiële overzichten te versterken.
  • Subsidieverklaring:
    Voor DGA's die gebruik maken van subsidies en overheidssteun, bieden we subsidieverklaringen die u helpen te voldoen aan de compliance-eisen en de juiste besteding van middelen te waarborgen.
  • Duurzaamheidsverklaring:
    In een tijd waarin duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker worden, bieden wij duurzaamheidsverklaringen om uw inzet voor milieuvriendelijke en ethische praktijken te onderstrepen.

 

Vertrouw op onze expertise

Bij Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor bieden we een allesomvattende aanpak die niet alleen uw financiële behoeften adresseert, maar ook uw HR-processen optimaliseert en uw bedrijf klaarstoomt voor de uitdagingen van de moderne zakelijke wereld. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Laat ons uw betrouwbare partner zijn, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op uw financiële en fiscale zaken.