Personeel aannemenAlles over het aannemen van personeel op juridisch en fiscaal gebied

Meer informatie nodig over het overdragen van uw bedrijf?

Het aannemen van personeel is een belangrijke stap als ondernemer. Het is belangrijk om de juridische en fiscale aspecten goed te begrijpen, zodat je je aan de wet houdt en geen onnodige kosten maakt. 

Uw bedrijf is aan het groeien en u heeft extra personeel nodig, hier komt stiekem veel bij kijken. Er zijn een groot aantal gecompliceerde regels wanneer u te maken krijgt met het aannemen van personeel. Denk bijvoorbeeld aan het aanmelden van uw personeel bij de belastingdienst, het opstellen van een gedegen arbeidscontract, het voldoen aan specifieke arbeidsvoorwaarden en het inhouden van loonheffingen en werknemersverzekeringen.
We leggen u graag uit waar u allemaal op moet letten. 

Alles over personeel aannemen

Download de gratis brochure!

Onze uitgebreide brochure over het aannemen van personeel bevat waardevolle informatie en praktische tips om u te helpen bij het uitbreiden van uw mankracht. Leer over het opstellen van een arbeidscontract, de identificatieplicht van werkgevers, het aanvragen van vergunningen voor werknemers uit het buitenland, en nog veel meer. Onze experts delen hun diepgaande kennis om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Zorg ervoor dat u de valkuilen ontwijkt wanneer u voor het eerst personeel gaat aannemen, download de brochure. 

Download de brochure hier >>