Bent u actief in de retail en op zoek naar een accountant die thuis is in uw branche? Veel ondernemers in de retail vertrouwen al jaren op onze expertise, waardoor we goed op de hoogte zijn van wat er speelt binnen de branche. 

Professionele administratie voor retailers

Bij Dijksterhuis verzorgen wij de administratie voor talloze retailers. Ons systeem is zorgvuldig ingericht, waardoor we moeiteloos alle essentiële informatie over de prestaties van uw onderneming kunnen achterhalen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de retail hebben we een uitgebreide kennisbank opgebouwd met betrekking tot de belangrijke ratio's die 'standaard' zijn binnen de branche. Dit stelt ons in staat om u adequaat en specifiek te adviseren, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw bedrijf. 

Onafhankelijk en deskundig advies

Ons team gelooft in een persoonlijke benadering. Onze accountants voor de detailhandel staan klaar om u te helpen, te adviseren en te ontzorgen. Wij voeren regelmatig gesprekken met onze klanten over hun bedrijf, waarbij we verder kijken dan alleen de cijfers. We willen graag begrijpen wat uw doelstellingen zijn en waar u naartoe wilt groeien. Met deze informatie kunnen we u gepast advies geven en u helpen om uw doelstellingen inzichtelijk te maken en bereiken. 

Vertrouw op onze expertise

Bent u benieuwd wat wij als retail accountant voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakte dienstverlening aan te bieden die past bij uw onderneming. Vertrouw op onze expertise en ervaring in de retailsector en laat ons uw betrouwbare partner zijn in het behalen van uw zakelijke doelen.