DienstenOntdek het brede dienstenpakket van Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor

Op zoek naar financieel advies op maat?

Breed vakmanschap onder één dak - Bij Dijksterhuis snappen we dat u liever met uw core business bezig bent dan met uw financiële zaken. Onze experts ondersteunen u daarom graag met praktisch financieel advies, het opstellen van financiële doelen of het volledig uit handen nemen van uw financiële administratie.
Lees hier alles over onze diensten en specialismen.

Accountancy

Uw bedrijf financieel gezond krijgen en houden

Uw jaarrekening bevat waardevolle informatie, die kan helpen uw bedrijf financieel gezond te krijgen én te houden. Wij zien de jaarrekening dan ook niet als doel, maar als resultaat. En daar staan we graag even samen met u bij stil.

Lees meer

Assurance

Waardevolle inzichten en bevestigingen

Vrijwillige controles, zoals beoordelingsverklaringen, subsidieverklaringen en duurzaamheidsverklaringen, kunnen van onschatbare waarde zijn voor uw bedrijf en uw doelgroep. Wij zijn toegewijd aan het leveren van assurance-diensten die uw organisatie vooruithelpen.

Lees meer

Belastingadvies

Omdat niemand te veel wil betalen

Geen enkele ondernemer wil te veel belasting betalen of verrast worden door naheffingen of boetes. Met de oplossingen van onze belastingadviseurs maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving en kunt u daadwerkelijk geld besparen.

Lees meer

Boekhouding

Uw boekhouding uitbesteden is voordeliger dan u denkt

Kost uw boekhouding u ook meer tijd dan u lief is? Denk er dan eens over om uw boekhouding aan ons uit te besteden. Dat kan volledig of gedeeltelijk, net wat u wilt En het is meestal voordeliger dan u denkt.

Lees meer

Due diligence

Weloverwogen beslissingen bij overname

Het overnemen van een bedrijf gaat verder dan alleen het zetten van een handtekening. Onze ervaren professionals voeren vooral een financieel Due Diligence-onderzoek uit, waarbij we in samenspraak met de opdrachtgever de diepte van het onderzoek bepalen.

Lees meer

Financiële administratie

U bepaalt hoe u met ons samenwerkt

Geen ondernemer is hetzelfde. Daarom kunt u bij Dijksterhuis zelf bepalen hoe u het liefst met ons samenwerkt. Of u nu uw gehele administratie uit handen wilt geven of slechts een klein deel, alles is mogelijk.

Lees meer

Financiële planning

Helder inzicht in uw financiële situatie

Wat als u (eerder) stopt met werken? Heeft u dan voldoende geld om te doen wat u wilt? En stel dat u plotseling komt te overlijden? Moeten uw nabestaanden zich dan zorgen maken? Een financiële planning geeft antwoord op dit soort vragen. Zo weet u exact waar u eventueel nog moet bijsturen.

Lees meer

Salarisadministratie, verloningen en personeelsmanagement

Wij nemen u het werk graag uit handen

Salarisadministratie is een vak apart. Een fout is snel gemaakt, met alle gevolgen van dien. Onze vakkundige salarisadministrateurs kennen alle ins & outs en helpen u er graag bij!

Lees meer