Administratie

U bepaalt hoe u met ons samenwerkt

Geen ondernemer is hetzelfde. Daarom kunt u bij Dijksterhuis zelf bepalen hoe u het liefst met ons samenwerkt. Of u nu uw gehele administratie uit handen wilt geven of slechts een klein deel, alles is mogelijk.

Lees meer

Diensten

Breed vakmanschap onder 1 dak

Veel ondernemers hebben niet zoveel met financiën. Ze willen liever ondernemen, doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Die ondernemers helpen wij graag. Met praktische adviezen op financieel en fiscaal gebied. Maar ook door hen te helpen bij het stellen van doelen. Dat doen we door regelmatig het gesprek met hen aan te gaan.

Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor biedt een uitgebreid pakket aan diensten. Hieronder vindt u onze specialismen.

Salarisadministratie, verloningen en personeelsmanagement

Wij nemen u het werk graag uit handen

Salarisadministratie is een vak apart. Een fout is snel gemaakt, met alle gevolgen van dien. Onze vakkundige salarisadministrateurs kennen alle ins & outs en helpen u er graag bij!

Lees meer

Belastingadvies

Omdat niemand teveel wil betalen

Geen enkele ondernemer wil teveel belasting betalen of verrast worden door naheffingen of boetes. Met de oplossingen van onze belastingadviseurs maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving en kunt u daadwerkelijk geld besparen.

Lees meer

Financiële planning

Helder inzicht in uw financiële situatie

Wat als u (eerder) stopt met werken? Heeft u dan voldoende geld om te doen wat u wilt? En stel dat u plotseling komt te overlijden? Moeten uw nabestaanden zich dan zorgen maken? Een financiële planning geeft antwoord op dit soort vragen. Zo weet u exact waar u eventueel nog moet bijsturen.

Lees meer

Accountancy

Uw bedrijf financieel gezond krijgen en houden

Uw jaarrekening bevat waardevolle informatie, die kan helpen uw bedrijf financieel gezond te krijgen én te houden. Wij zien de jaarrekening dan ook niet als doel, maar als resultaat. En daar staan we graag even samen met u bij stil.

Lees meer

Boekhouding

Uw boekhouding uitbesteden is voordeliger dan u denkt!

Kost uw boekhouding u ook meer tijd dan u lief is? Denk er dan eens over om uw boekhouding aan ons uit te besteden. Dat kan volledig of gedeeltelijk, net wat u wilt. En het is meestal voordeliger dan u denkt.

Lees meer

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?