Assurance

Ons team van expert accountants staat voor u klaar

Onze assurance-diensten zijn ontworpen om uw organisatie te voorzien van waardevolle inzichten en bevestigingen, zelfs wanneer wettelijke verplichte controles niet aan de orde zijn. Vrijwillige controles, zoals beoordelingsverklaringen, subsidieverklaringen en duurzaamheidsverklaringen, kunnen namelijk van onschatbare waarde zijn voor uw bedrijf en uw doelgroep. 

Beoordelingsverklaring: transparantie en betrouwbaarheid

Onze beoordelingsverklaringen bieden u een gedetailleerd inzicht in uw financiële overzichten zonder de diepte van een volledige controle. Door een grondige analyse van uw financiële processen, rapportages en systemen uit te voeren, verstrekken wij betrouwbare beoordelingsverklaringen die het vertrouwen van uw stakeholders versterken.

Subsidieverklaring: glasheldere compliance

Als uw organisatie gebruikmaakt van subsidies en financiële steunprogramma's, begrijpen wij de noodzaak van nauwkeurige en compliant rapportage. Onze subsidieverklaringen voldoen aan complexe compliance-eisen, waardoor u niet alleen transparantie behoudt, maar ook uw toewijzing van middelen optimaliseert.

Duurzaamheidsverklaring: toewijding aan verantwoord ondernemen

In een tijd waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat, streven wij ernaar om uw inzet voor duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid en governance te benadrukken. Onze duurzaamheidsverklaringen bieden een gestructureerde en geloofwaardige weergave van uw inspanningen, waardoor u uw impact op de wereldwijde gemeenschap kunt communiceren.

Bij Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor zijn we toegewijd aan het leveren van assurance-diensten die uw organisatie vooruithelpen. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met professionele en op maat gemaakte assurance-oplossingen.