Recencies van onze klanten

Braincrosslab ME BV

Dijksterhuis accountants en advieskantoor fungeert voor BrainCross Mobile Events in de persoon van Rene van Dongen niet alleen als financieel adviseur maar ook als klankbord in de meest brede zin van het woord.

Of het nu gaat over belastingzaken zoals het aanvragen van de innovatie box of het meedenken qua financiering en bedrijfsvoering Rene is altijd beschikbaar voor een scherpe en kritische analyse. Maar ook voor de boekhouding, BTW aangiften en de jaarrekening is Rene met zijn kantoor en medewerkers een goede en betrouwbare ondersteuning van onze onderneming.

Als internationaal opererende ondernemer sta je toch vaak voor grote en belangrijke beslissingen die bepalend zijn voor de groei van je onderneming. Ook hier kan ik terugvallen en spiegelen op de internationale ervaring die Rene bij grote en middel grote bedrijven wereldwijd heeft opgedaan. Betrokken, kritisch, betrouwbaar, gastvrij, laagdrempelig, praktisch, meedenkend en flexibel zijn wat mij betreft de steekwoorden die van toepassing zijn op het partnership van het kantoor Dijksterhuis.

BrainCross Mobile Events zorgt voor optimale kruisbestuiving tussen on- en offline marketing. Met een gevarieerd aanbod van eventmarketing en mobiele marketing creëren wij voor u een interactief en exclusief klantcontact. Evenementen bijzonder maken met een onderscheidend mobiel concept, daar gaan wij voor!

Paul de Ridder
www.braincross.nl

Exenzo NL en JobBoost.io

Sinds 2013 zijn wij tevreden klant bij Dijksterhuis. Het blijkt voor ons een goede keuze te zijn geweest. Wij worden vriendelijk, persoonlijk en altijd goed geholpen. Doordat wij kunnen vertrouwen op de expertise en omdat ze altijd met ons meedenken, kunnen wij, zonder ons zorgen te maken over de boeken en loonadministratie, ondernemen.

Wiebe Mulder
Exenzo NL en JobBoost.io
www.jobboost.io
GKT van Rijswijk B.V.

GKT van Rijswijk

Op het moment dat René de vraag stelt om wat over Dijksterhuis te schrijven voor de vernieuwde website is dit al een dikke JA. Wat een prettige relatie is er tussen ons en jullie bedrijf, netjes, zakelijk als het moet maar zeker ontspannen.

Dijksterhuis Accountants zijn voor ons meer dan het verwerken van cijfers waar het is gestart is in onze samenwerking ongeveer 10 jaar geleden. Langzaamaan zijn ze een grote vertrouwenspartner geworden die ons ondersteunen bij al onze belangrijke beslissingen binnen onze onderneming wat gerelateerd is aan financiën. De medewerkers van Dijksterhuis zijn top, de benadering in een woord GOED, zijn wij tevreden JA.

Ella van Rijswijk
www.gkt-vanrijswijk.nl