Relatiebeheerder / Assistent Accountant

Bij Dijksterhuis Accountants zorgen wij voor onze klanten, wij zorgen ervoor dat ze een goed geoliede onderneming hebben op weg naar succes. 

Wil jij als Relatiebeheerder / Assistent Accountant deel uit maken van ons team om voor het succes van onze klanten te zorgen?

Lees dan vooral verder...

Ben jij betrokken en ondernemend, heb je oog voor kwaliteit en efficiëntie? Ben jij de persoon die net dat stapje meer zet voor de klant? Dan pas je bij ons! Beantwoord je daarnaast ook de volgende vragen met een 'ja'? 

Ja ik heb...

  • een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding
  • ervaring als Relatiebeheerder / Assistent Accountant in de MKB-praktijk
  • de volgende vaardigheden; communicatief, professioneel, oplossingsgericht en integer
  • ruime ervaringen kennis van de moderne applicaties en sta open voor automatisering
  • interesse in mijn vakgebied en volg de wereld om mij heen met belangstelling
  • een beschikbaarheid van minimaal 24 uur of meer

Wat ga je doen bij Dijksterhuis als Relatiebeheerder / Assistent Accountant?

Binnen het samenstelteam van Dijksterhuis hebben we plek voor een gedreven persoon met passie voor het accountancy-vak. Je houdt je bezig met het opstellen van jaarrekeningen, verzorgt aangiftes omzetbelasting en vennootschapsbelasting en bent de sparringpartner van de klant. Je hebt besprekingen met onze klanten en zorgt voor een goede dossiervorming. 

  • Je bedenkt proactieve adviezen en je gaat opzoek naar besparingsmogelijkheden voor de klant
  • Controleert of de financiële administraties samenstelwaardig zijn
  • Je zorgt voor het risicogericht samenstellen van de jaarrekening
  • Werkt mee aan assurance opdrachten

Wie zijn wij

Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor bestaat al meer dan twintig jaar. Wij zijn er voor ondernemers die vooruit willen en daar écht bij geholpen willen worden. Wij bieden een luisterend oor en geven praktisch advies, uiteraard altijd binnen de wettelijke kaders. 

Binnen Dijksterhuis is er een informele sfeer en zijn er korte lijnen. Wij vinden de mens achter de medewerker belangrijk. Dit uit zich in oog te hebben voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor elkaar binnen het team. Daarnaast bieden we onze medewerkers goede secundaire arbeidsvoorwaarden, we zijn flexibel en hebben oog voor werk en privé balans. Onze vestiging in Breda bevindt zich op loopafstand van het centraal station en hartje centrum, dus goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Ben je geïnteresseerd in de functie? Dan leren we je graag kennen. Stuur je CV naar hr@dijksterhuis.com of bel naar 076-520 55 33 en vraag naar Iris of Mariska als je nog vragen hebt over Dijksterhuis.

Nu Solliciteren