Accountantskantoor Oosterhout

Onze vestiging Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor Oosterhout bestaat uit een team van 7 professionals en is gelegen aan de Hoevestein 15. Onze accountants beschikken over de juiste kennis van uw markt en de daarbij behorende wet- en regelgeving. Zo kunt u zich als ondernemer zorgeloos bezighouden met uw zaken.
 

Accountancy en fiscaliteiten

 
Als ondernemer heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd en geen zin om zich bezig te houden met de boekhouding en nieuwe fiscale regelgeving. U wilt geholpen worden en besteed deze zaken graag uit. Daarom fungeren wij bij Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor Oosterhout graag als uw sparringpartner. Wij komen proactief met advies, periodiek onderhoud en zorgen voor korte lijnen. We helpen u vooruit door middel van ondersteuning bij het maken van strategische keuzes.
 

Dijksterhuis Accountants- en Advieskantoor Oosterhout 

 
Dijksterhuis beschikt over accountants, administratief medewerkers, fiscalisten, human resource-medewerkers en financiële planners. Dit zorgt ervoor dat wij u op veel vlakken kunnen ondersteunen. Dit houdt de lijnen kort en het overzicht voor u duidelijk.
 
Wij werken met moderne pakketten en kunnen volledig digitaal online met u samenwerken. Wilt u toch liever uw boekhouding bij ons afgeven, dan kan dat ook. Wat we in ieder geval wel willen om proactief te kunnen samenwerken is een periodiek overleg over uw huidige cijfers en begrotingen voor de toekomst. 
 
Wij vertellen u graag tijdens een kop koffie meer over onze diensten en manier van werken. Neem vrijblijvend contact met ons op.